top of page

Een website met de juiste sfeer


Een website in eigen stijl mét bijpassende fotoshoot: dat wilde Esther Sprey wel. Toen ze het portfolio van Bureau APS zag, wilde ze meteen met hen aan de slag. Binnen 2 maanden bouwde ons communicatiebureau een website met wauw-factor voor haar bedrijf in uitvaartbegeleiding. “Het juiste gevoel overbrengen is meer dan gelukt”, vertelt Esther.


Geen ontwerp is hetzelfde

Esther zocht nog naar de juiste look and feel voor haar website. Voor inspiratie struinde ze daarom andere websites af, waarbij er één met kop en schouders boven uitstak. “Ik gaf aan dat ik net zo’n ontwerp wilde, maar Bureau APS legde uit waarom ze dat niet doen. Ze hielden vol dat mijn website persoonlijk moest worden. Gelukkig maar, want ik ben heel erg blij met mijn eigen, unieke ontwerp.”

Vertaling van wensen

Bureau APS hielp Esther om haar website te visualiseren en betrok haar bij elke stap. “Met behulp van schetsen kreeg ik een steeds concreter beeld van het eindontwerp. Zo stemden we de website precies af op mijn wensen. Het team stond open voor suggesties en dacht mee. De eerste kleurencombinatie vond ik bijvoorbeeld niet mooi. Op kantoor brainstormden we toen samen over een palet dat wel bij mij paste. Dat werkte erg prettig.”


“Bureau APS heeft dat goede gevoel voor styling, maar ook voor deze branche. Dat werkte heel goed samen.”

Knopen doorhakken

Bij een persoonlijk product als een website is het belangrijk om niet te veel te denken en vooral af te gaan op hoe het voelt. Te veel aan een bestaand ontwerp sleutelen, leidt vrijwel altijd tot teleurstelling. “Bureau APS werkt voortvarend. Perfect voor mij, want ik kan verzanden in getwijfel. Op een gegeven moment moet je de knoop doorhakken. Zo ook bij het nieuwe logo. Daar ben ik nu erg blij mee. Bureau APS vond precies de juiste balans tussen overdenken en daadkracht.”“Bureau APS voelde goed aan welke kant ik op wilde met het gevoel van mijn website.”

Zelf aan de slag

Met dank aan Bureau APS begon Esther ook aan het schrijven van blogs en socialmediaberichten op Facebook en Instagram. Ze kreeg uitleg over Google Analytics en controleert die nu dagelijks. “De website is hartstikke gebruiksvriendelijk. In slechts een uurtje was alles aan mij uitgelegd. En nu kan ik nog steeds bellen als er iets anders geplaatst moet worden dan een blog.”

Bekijk wat Bureau APS voor u als uitvaartbegeleider kan betekenen. Neem contact met ons op.

Comments


bottom of page