Bureau APS is een creatief communicatiebureau voor uitvaartondernemers en toeleveranciers van de uitvaartbranche. Net als onze opdrachtgevers vinden wij service heel belangrijk. We kijken altijd met een frisse blik naar wat zij nodig hebben en bouwen daar een concept omheen. Die communicatie-uitingen krijgen een eigen herkenbare signatuur en professionele uitstraling. 
 

BureauAPS_Logo-Licht.png

Ons creatieve bureau bestaat uit oprichter Anna, projectmanager Elize en fotograaf Lieke. Daarnaast maken wij flexibel gebruik van de diensten van een aantal vaste partners, waaronder tekstschrijvers, vormgevers, webdesigners en SEO-specialisten. Omdat ieder project zijn eigen specialisten nodig heeft, zoeken wij naar de beste mensen die hierbij passen. 

Communicatie-uitingen uitvaartbranche

Anna Speksnijder
 

Eigenaar Bureau APS

& concept designer
 

Anna zet zich dagelijks met hart en ziel in voor haar klanten. Haar passie voor deze branche neemt onophoudelijk toe. Met een open blik en een gezonde dosis nieuwsgierigheid voelt zij haar klanten vaak feilloos aan. Een gedreven en soms eigenwijze perfectionist met het hart op de tong. En een kei in het bedenken van nieuwe concepten.
 

Elize van Hattem
 

Projectmanager

& visual designer
 

Elize is de gestructureerde en geduldige kracht achter Bureau APS. Ze weet altijd het overzicht te bewaren, is secuur en onderhoudt contact met klanten tijdens lopende projecten. En weet ideeën te vertalen naar concepten met precies de juiste uitstraling. Een oplossingsgerichte projectmanager met oog voor detail. 

Communicatie-uitingen uitvaartbranche
Communicatie-uitingen uitvaartbranche

Lieke Alblas
 

Lieke fotografeert vol energie voor de opdrachtgevers van Bureau APS. Ze is creatief en voelt moeiteloos aan welke beelden passen bij een project. Dat resulteert in unieke fotoseries die passen bij de uitvaartondernemer en op de juiste manier door haar worden nabewerkt. Een enthousiaste fotografe die niet stopt voordat ze tevreden is met de nieuwe beelden.  

Fotograaf

& social content creator
 

Laat u insprireren door onze creativiteit