top of page

In de competitieve wereld van de uitvaartbranche is het opbouwen van een sterk en herkenbaar merk essentieel. Bij Bureau APS, communicatiebureau voor de uitvaartbranche, begrijpen we dat effectief branddesign niet alleen gaat om een mooi logo of aantrekkelijke kleuren. Het draait om het creëren van een onuitwisbare indruk die resoneert met uw doelgroep en potentiële klanten.

Het branddesign van uw uitvaartonderneming is de eerste indruk die klanten hebben. Het omvat krachtige visuele elementen, de boodschap, waarden en belofte die uw bedrijf vertegenwoordigen. Een doordacht branddesign weerspiegelt professionaliteit, betrouwbaarheid en unieke identiteit, waardoor het vertrouwen van uw doelgroep wordt gewonnen.

Branddesign

Investering

Onze prijzen voor branddesign starten vanaf € 3500. Dit biedt uw bedrijf een uitgebreid assortiment van cruciale elementen om de identiteit van uw merk te versterken. Dit omvat een op maat gemaakt logo, een kleurkaart die de visuele esthetiek van uw merk bepaalt, een krachtig manifest, een merkbelofte die de kernwaarden van uw bedrijf belicht, zorgvuldig gekozen lettertypes voor een consistente uitstraling, en een complete huisstijl, inclusief ontwerp voor visitekaartjes, briefpapier en enveloppen. Met onze expertise creëren we een onderscheidend merk dat de kernwaarden van uw onderneming weerspiegelt en een blijvende indruk achterlaat.

Bekijk ons portfolio

bottom of page