top of page

De huisstijl van uw uitvaart website

Uitvaartcentrum Zuid (UZ) is de eerste vestiging van Uitvaart Zorgcentra Nederland die de huisstijl van zijn uitvaart website onderhanden liet nemen door Bureau APS. Het resultaat is een modern online visitekaartje dat rust, warmte en vertrouwen uitstraalt. Directeur uitvaartverzorging Peter van der Hoop: “De website laat precies zien wat onze dienstverlening inhoudt.”
De uitstraling van het uitvaartcentrum in een digitaal jasje

Wie binnenkomt op de website van UZ ziet meteen prachtige bossen bloemen, waaronder kleurrijke magnolia’s. Peter: “Net als in ons uitvaartcentrum wordt de huisstijl van deze uitvaart website ook gekenmerkt door paarstinten. De website geeft een bijzonder natuurgetrouwe weergave van hoe ons bedrijf is. De bloemstukken die je op de foto’s ziet, staan er ook in het echt. Ook de rouwauto’s behoren tot ons eigen assortiment.”Inspiratie opdoen

De vijf pagina’s met uitvaartinspiratie springen direct in het oog op de website. Peter vindt het dan ook belangrijk dat nabestaanden weten dat UZ er voor iedereen is. “Mensen hebben nog steeds vaak geen idee van wat er allemaal kan. De uitvaart moet een ode aan iemands leven zijn. Wij willen nabestaanden inspireren en duidelijk maken dat alles mogelijk is. Je ziet daarom niet alleen foto’s van onze rouwkamers op de website, maar voornamelijk sfeerbeelden van alles wat met uitvaarten te maken heeft. Van een mooie kaars tot een bloem”, vertelt hij.

Een gedetailleerd draaiboek

Op de website van UZ vinden bezoekers geen nietszeggende stockfoto’s, maar authentieke beelden met het eigen personeel. Peter: “Ik heb al veel fotoshoots meegemaakt, maar nog nooit eentje die zo strak georganiseerd was. Het was erg stilistisch en precies. Bureau APS hield het eindplaatje nauwlettend in de gaten. Elk element op de foto werd geprepareerd voor de shoot, dat was echt millimeterwerk. Het eindresultaat is daardoor perfect.”Bekijk de website van Uitvaartcentrum Zuid Schud het ouderwetse, stijve imago van de uitvaartbranche van u af en neem de huisstijl van uw uitvaart website onder handen. Bureau APS laat zien wat u doet en waar u voor staat. Ga voor ene nieuwe huisstijl.

Comments


bottom of page