top of page

Een frisse nieuwe uitvaart website

Van traditionele kleuren als bordeauxrood en lila moet Marjan van der Giessen niets hebben. In plaats daarvan voerde Bureau APS de kleuren uit het logo met het vergeet-me-nietje verder door: fris lichtblauw, grijs en wit. Een beetje perzik werd toegevoegd om het geheel wat zachter te maken en voìla: de nieuwe uitvaart website van Marjan van der Giessen is een plaatje om te zien. Marjan: “De samenwerking was prettig en professioneel.”


“Laat een nieuwe uitvaart website met een gerust hart over aan Bureau APS. Ze hebben echt kennis van de branche. Ik gaf hen een paar punten als leidraad en voor de rest kregen ze de vrije hand. Het resultaat is prachtig en vernieuwend.” - Marjan van der Giessen

Doelgroep bepalen

De doelgroep is leidend bij alle nieuwe uitvaart websites van Bureau APS. Marjan: “De eerste vraag die Anna mij stelde, was: wie is je doelgroep? Ze voegde daar meteen aan toe dat ‘iedereen’ geen goed antwoord was. Omdat ik het niet direct wist, ben ik mijn dossiers gaan doorspitten. Ik schreef op hoe oud de overledene was, hoe oud degene was die belde, wat hun relatie was, of ze kerkelijk of niet-kerkelijk waren en of er gekozen werd voor begraven of cremeren.

“Ik was verrast om erachter te komen dat mijn doelgroep inderdaad niet ‘iedereen’ was. Het doelgroeponderzoek wees uit dat het religieuze aspect van mijn uitvaarten beter naar voren mocht komen. Niet om mensen uit te sluiten, maar om mensen die zoekende zijn duidelijk te maken dat ze bij mij terecht kunnen.” - Marjan van der Giessen

Zelfs bereikbaar op Tweede Paasdag

De soepele communicatie noemt Marjan als een van de grootste pluspunten van Bureau APS. “Als uitvaartverzorger vervagen dagen en tijden soms. De dood wacht immers niet tot na het weekend. Het is daardoor extra fijn dat Anna altijd bereikbaar is. Het maakt niet uit of het weekend is of later op de avond, ze reageert meteen. Sterker nog: onze tweede afspraak was op Tweede Paasdag”, vertelt Marjan.


“De lijnen zijn kort en Bureau APS is erg toegankelijk. Je kunt zaken lekker snel kwijt. Ik zag bijvoorbeeld dat een kopje op mijn website niet klopte. Toen ik belde, had Anna het terwijl ik aan de telefoon zat al opgelost.” - Marjan van der Giessen

Duidelijke teksten op de nieuwe uitvaart website

Voor de teksten werkt Bureau APS samen met professionele tekstschrijvers. Marjan: “Anna vroeg of ik het goed vond dat een tekstschrijver mij zou bellen voor een interview. Ik was blij dat ik de teksten niet zelf hoefde te verzinnen. Daar maakte ik me best druk om. Nog even was ik bang dat het stukje over traditie, rituelen en religie te zwaar zou worden, maar die zorg was onterecht. Alles is goed verwoord en de tekst weerspiegelt wie ik ben.”

Bureau APS brak met traditionele kaders en ontwikkelde voor Marjan van der Giessen een nieuwe uitvaart website die helemaal aansluit bij haar doelgroep. Wij gaan graag met u in gesprek om ook uw website naar een hoger niveau te tillen. Laten we om tafel gaan zitten.

Yorumlar


bottom of page