top of page

“De combinatie van online en offline communicatie was het gouden ei”

Communicatie is meer dan een mooie website onderhouden. Soms moet je op een begraafplaats gaan staan om bloemen uit te delen. Of een inspiratieboek op tafel leggen, zodat mensen alternatieve mogelijkheden ontdekken. Bert Jansen Venneboer van Natuurlijk Afscheid gaf Bureau APS de creatieve vrije hand in zijn communicatiestrategie. “De perfecte start voor mijn onderneming,” aldus Bert.Vormgeving met visie

“In de sterk concurrerende uitvaartbranche is het zaak om op te vallen. Bureau APS focust in al mijn communicatie daarom op natuurliefhebbers, een niche die perfect bij mij en mijn onderneming past. Van de groentinten in mijn symbolische logo tot de foto’s op een natuurbegraafplaats voor op mijn website: het hele plaatje klopt tot op de kleinste details.”


“Bureau APS staat voor krachtige uitvaartcommunicatie en die belofte maken ze waar. Niet alleen werken ze doelmatig en zijn ze tot in de puntjes voorbereid, ook in hun eigen communicatie zijn ze snel en adequaat. Dat maakt de samenwerking extra plezierig.”

Uitgekiende communicatiestrategie

“Ik wil mijn klanten inspireren en laten zien dat er meer mogelijk is dan de traditionele kist of rouwauto. Vanuit die vraag ontwierp bureau APS een prachtig inspiratieboek met smaakvolle foto’s. Al meerdere keren ben ik gebeld voor een voorgesprek vanwege het boek. Mensen worden door het boek geïnspireerd om over hun eigen uitvaart na te denken.”  Offline opvallen

Bureau APS helpt Natuurlijk Afscheid op verschillende manieren om de marketing een zwengel te geven en naam te maken in de regio. Met een opvallende actie tijdens het Weekend van de Begraafplaats bijvoorbeeld. In een persbericht werden Ossenaren uitgenodigd om gratis zomerbloemen op te halen om te planten op het graf van een dierbare. Dat leverde de nodige aandacht op.


“Bureau APS neemt geen genoegen met minder dan 100 procent. Ze gaan door totdat je helemaal tevreden bent. En daarna helpen ze met het onderhouden en verder uitbouwen van je communicatiestrategie.”

Met een uitgekiende strategie zet Bureau APS uw onderneming nog duidelijker op de kaart. Maak een afspraak.

Commenti


bottom of page