top of page

Bureau APS creëerde de Monuta Afscheidsbijlage

“Wij willen dat iedereen zich welkom voelt om een dienst te houden in onze uitvaartcentra”, vertelt Anette Kooij, relatiebeheerder bij Monuta. “Om die boodschap te verspreiden, besloten we eens out-of-the-box te denken. We raakten geïnspireerd door voorbeelden die Bureau APS al eerder had ontwikkeld. Dat zag er fantastisch uit en biedt een laagdrempelige manier om contact te zoeken met mensen in de omgeving en dan uiteraard in een Monuta-jasje.”Zo gezegd, zo gedaan. De Monuta Afscheidsbijlage viel de afgelopen periode bij 34.457 inwoners van de regio’s Gouda en Schiedam in de bus.

Aandacht voor de lokale ondernemer

Medewerkers en partners van Monuta vertellen in de krant over hun mentaliteit en liefde voor het vak. Anette: “We wilden onze lezers graag de lokale gezichten laten zien. Dat zijn tenslotte de mensen met wie je te maken krijgt bij een overlijden. Iedereen werd geïnterviewd en er werd een professionele foto gemaakt. We zijn erg trots op het resultaat.”

“Bureau APS wist het wauw-effect aan ons en onze lezers te geven.” - Anette Kooij, relatiebeheerder bij Monuta

Bureau APS begrijpt de uitvaartbranche

Monuta en Bureau APS delen dezelfde visie over de uitvaartbranche. “Een overlijden is ontzettend tragisch en geeft veel verdriet”, vertelt Anette. “Toch hopen wij de sfeer te verbeteren door warmte uit te stralen en alles dichtbij de emoties en de wensen van de nabestaanden te houden. Een ‘zwarte kraaien imago’ past niet bij ons. Anna geeft een frisse twist aan de uitvaartbranche. Dat maakt de samenwerking zo fijn.”

We pakken projecten met beide handen beet

Bureau APS stopt iedere boodschap in een maatwerk jas. Anette beaamt dat: “Anna vertaalt onze visie naadloos in een visuele boodschap. Dat gaat zeer gedegen en stap voor stap. Eerst wensen inventariseren en daarop maakt ze verschillende moodboards waaruit wij de best passende kiezen voor het eindconcept. Ook daarna is er bij iedere stap terugkoppeling. Zo weet je zeker dat het eindresultaat perfect bij jouw wensen past.”


“Anna blies iedereen omver met haar ideeën. We waren bij de eerste presentatie al om.” - Anette Kooij, relatiebeheerder bij Monuta

Langdurige samenwerking met Monuta

De Afscheidsbijlage was het startsein voor een blijvende samenwerking. Monuta en Bureau APS onderhouden nauw contact over nieuwe projecten. “Anna weet precies hoe ik alles voor me zie en wat ik bedoel. Daarom kan ik alle touwtjes uit handen geven en toevertrouwen aan haar.”

Schakel Bureau APS in voor een krant. Wij helpen u graag verder.

Comments


bottom of page