top of page

De nieuwe website van Lijffijt Uitvaart is levendig en fris

Een folder en een handgeschreven briefje met ‘Kopje koffie doen?’ vielen Robin Lijffijt zo op dat hij een jaar later meteen aan Bureau APS dacht toen hij een nieuwe website wilde. Hij snorde het uit een bureaulade op en belde ons direct. “De moderne ontwerpen die Bureau APS voor de uitvaartbranche maakt, spraken mij meteen aan.” 

Een eigen identiteit

In een branche waar veel concurrentie is, is het belangrijk om op te vallen met een duidelijke identiteit. “Bureau APS deed daarom een concurrentieonderzoek en bedacht een plan om me beter te onderscheiden. Geen stockfoto’s, maar een fotoshoot op maat bijvoorbeeld. En hoewel dat nogal uit mijn comfortzone was, ben ik enorm blij met het resultaat. Dit staat zoveel beter dan een anoniem archiefbeeld.”

“In eerste instantie vond ik mijn logo prima, daarom was de nieuwe versie van Bureau APS even wennen. Het is veel frisser en minder uitvaartachtig. Precies wat bij mij past.”


De Utrechter

Bureau APS nam Robins doelgroep als leidraad voor de stijl van Lijffijt Uitvaart. De hele website ademt Utrecht. “Ik wilde de kroeg Stairways graag op de foto. Dat is een begrip in de stad. Bureau APS deed behoorlijk haar best om hier foto’s te mogen schieten. Dat lukte en het resultaat is super mooi. Voorheen identificeerde ik mezelf eigenlijk niet in mijn website. Nu herken ik me helemaal in.” 


“Ik ben erg tevreden over de communicatie. Ik krijg altijd binnen no-time reactie op mijn mails. En ook achteraf wilden ze graag weten hoe de website het doet.”Perfect totaalplaatje

De oude website van Lijffijt Uitvaart was donkerrood met wit. “Standaard uitvaartkleuren, daarom opperde Bureau APS om voor frisse, nieuwe kleuren te gaan. De nieuwe website is uitgevoerd in helderrood en grijstinten. Dat oogt levendiger en zachter.” De Utrechtse uitvaartondernemer kreeg eveneens een nieuw logo. “Een grote stap, want aan mijn logo herkennen mensen me. Maar het nieuwe logo past erg goed bij Lijffijt Uitvaart.” 


Voor Lijffijt Uitvaart maakte Bureau APS een website die perfect aansluit bij zijn Utrechtse doelgroep. Welk element mogen we voor u uitlichten? Neem gerust contact op voor een kennismaking.


Comments


bottom of page