top of page

Een afscheid is er om een leven te vieren

Bij een uitvaartonderneming die het leven viert hoort een passende website. “Dit was voor mij de reden om Bureau APS te benaderen. Een Surinaams-Creoolse uitvaart is niet ingetogen. Er wordt soms gedanst en gezongen. Bureau APS durft meer dan anderen de grenzen op te zoeken, zag ik in hun portfolio.” Daarom was de keuze voor Geneviève Noten van Lieveld Uitvaart snel gemaakt.


Ik zag de nieuwe site van collega uitvaartonderneming Van der Giessen. Het was een van de weinige sites die ik echt mooi vind. Deze was gemaakt door Bureau APS dus ik belde meteen.”

Van Moodboard tot gedurfde website

We belden om een afspraak te maken en het klikte meteen. “Anna stelde veel vragen om een duidelijk beeld te krijgen van mijn wensen en maakte dit met een moodboard visueel. Wat ik zag was kleurrijk en gedurfd. Het komt overeen met mijn onderneming en hoe ik aankijk tegen de dood. Er was direct een match.”

Professionele fotografie

Bij het maken van een website komt heel wat kijken, ondervond Geneviève. “Over het beeldmateriaal en de look wordt door Bureau APS zorgvuldig nagedacht. Zo werd me duidelijk uitgelegd welke kleuren en printjes geschikt waren en welke kleding ik het beste kon dragen. Zelfs over de kleur van de nagellak hadden ze ideeën. Een visagist zorgde voor de make-up en in een paar uur waren alle foto’s gemaakt en perfect bevonden.”


“De website past perfect bij Lieveld Uitvaart en toch had ik het zelf nooit zo kunnen bedenken.” Geneviève Noten van Lieveld Uitvaart had het zelf niet beter kunnen bedenken.

Meer sitebezoek

Geneviève had haar oude website zelf gemaakt en was naast een meer professionele uitstraling ook op zoek naar goede teksten die haar vindbaarheid in Google vergroten. “Ik houd niet precies bij hoe hoog ik sta in de zoekmachines maar merk wel dat het aantal sitebezoekers is gestegen sinds de lancering van de nieuwe website. Ik krijg ook veel leuke reacties van klanten. Ze vinden de site mooi.”

Comentarios


bottom of page