top of page

Afscheidsfotograaf Gonnie Helfrichs nieuwe site

Toen Gonnie Helfrich zich volledig toelegde op afscheidsfotografie had haar website een opfrisbeurt nodig. “Bij een presentatie voor 500 collega’s wilde ik die laten zien. Dat was een uitdaging, want de bijeenkomst was al over een week. Ik zocht iemand die snel kon schakelen en tegelijkertijd voor kwaliteit en klasse stond. Die persoon vond ik in Anna”, vertelt Gonnie. Binnen 7 dagen kon Gonnie haar nieuwe design in gebruik nemen.

Ontwerp vanuit visie

Gonnie wilde een klassiek design dat nog jaren meegaat. De website moest hetzelfde gevoel overbrengen als haar foto’s doen. “Een afscheid is niet alleen verdrietig, het is ook een moment van verbinding en liefde. Dat leg ik vast in beelden waar mensen dierbare herinneringen uit ophalen. En dat wil ik uitdrukken op mijn website.” Deze visie bracht Anna en Gonnie bij het thema ‘silver lining’. Ofwel: het zilveren randje rondom de donkere wolk die een afscheid vaak is. Het vormt de basis van de nieuwe website. “Toen ik het zag, dacht ik: dit is het. Alle schakeltjes vielen in elkaar.”


“Anna’s professionaliteit spreekt uit alle producten die ze maakt. De brochures, websites en tijdschriften zijn zonder uitzondering erg mooi. Bureau APS is thuis in de markt en combineert dit met een passie voor ontwerpen. Het bureau brengt vernieuwing in een redelijk stugge branche.”


Behouden wat goed is

“Anna keek naar de sterke punten van mijn oude website en vroeg heel gedetailleerd waarom ik hiervoor had gekozen. Omdat ze mijn beweegredenen kende, heeft ze bepaalde punten behouden op de nieuwe site. Daar was ik heel blij mee, want ik had heel veel dingen met een reden gedaan. Ze maakte na één gesprek een prachtige en passende vertaalslag.” 


Een geslaagde presentatie

Een week na haar aanvraag presenteerde Gonnie haar nieuwe website aan haar collega’s. “In een korte tijd heeft bureau APS een prachtig design in elkaar gezet. Dat is fantastisch en lukt volgens mij alleen hen. Nu zetten we samen de laatste puntjes op de i.” Het volgende project staat ook al op de planning: een magazine waarin Gonnie’s visie een weg naar het publiek vindt. Schakel bureau APS in voor een uniek nieuw webdesign. Wij helpen u graag verder.Comments


bottom of page