top of page

“Bureau APS maakte van mijn website de rode appel in een mand met groene”

“Een vliegende start, dat was mijn ondernemerswens. Als freelance uitvaartbegeleider wilde ik mezelf stevig in de zakelijke markt positioneren. Ik had al wel advertenties geplaatst maar zonder goede kennis van de B2B markt voelde dat als schieten met losse flodders. Ik wilde duidelijk neerzetten wat ik doe en wie ik ben. Zodoende schakelde ik de hulp in van een professional.”  


Bureau APS staat u graag bij met het digitaliseren van relevante informatie, het schrijven van relevante communicatie-uitingen, bijhouden van social media kanalen en het opstellen van een speciale landingspagina over het coronavirus. 


Gespecialiseerd in uitvaartcommunicatie

Bureau APS richt zich volledig op marketing en communicatie voor de uitvaartbranche. “Anna heeft aan één woord genoeg waardoor je het snel hebt over de inhoud”, aldus Marion van Doorm. “Ze heeft heel eigen ideeën over de juiste uitvaartcommunicatie. Ik vind haar echt onderscheidend in de branche.”Een fijne eerste kennismaking

Marion van Doorm was onder de indruk van de doortastende werkwijze van Bureau APS. “Al in het kennismakingsgesprek begreep Anna exact wat ik wilde. Ze vatte mijn wensen kernachtig samen en kwam met een voorstel dat precies bij mijn visie aansloot. Wat eerder alleen in mijn hoofd bestond, werd in haar concrete ontwerpen realiteit.”
“Ook B2B is elke opdracht anders. Anna pitchte sterke ideeën om mijn diensten aantrekkelijk te maken voor diverse opdrachtgevers.” – Marion van Doorm Uitvaartondersteuning

Authenticiteit is cruciaal

“Hoewel ik in het verleden mijn eigen webteksten schreef, omdat ik ook ervaring als tekstschrijver heb, koos ik ervoor om ook mijn webteksten uit te besteden aan Bureau APS. Andermans frisse blik en strakke bewoordingen geven iedere website een opfrisbeurt. Het klinkt misschien raar, maar het voelde alsof ik ze zelf geschreven had. Mijn visie klonk door in elk woord. Ook in een B2B-markt is het erg belangrijk dat klanten voelen wie je bent.”


”In deze branche is de relatie met klanten belangrijk. Je moet er staan, ook op je website. Ik las de teksten en zag mezelf erin terug.”  – Marion van Doorm Uitvaartondersteuning

Meedenken met de klant

De website is gereed en over het resultaat is Marion van Doorm heel tevreden. “De website is tijdloos en weerspiegelt wie ik ben. Ik kan er de komende jaren mee vooruit.” Op de samenwerking met Bureau APS kijkt Marion met een goed gevoel terug. “Anna is een professional die je helpt alsof het bedrijf van haar is. Dat geeft vertrouwen.”


Neem contact met ons op voor meer informatie.

Comments


bottom of page