top of page

”Bureau APS denkt in elk opzicht met me mee”


Astrid Erkelens van Astrid Erkelens Uitvaartverzorging was toe aan een nieuwe huisstijl. Niet alleen voor haar website, maar ook voor alles wat bij haar uitvaartwerk komt kijken: zoals de zakdoekjes die zij bij elke uitvaart neerlegt. Maar ook haar visitekaartje, advertenties in tijdschriften, sluitzegels en condoleance-inlegvellen. Astrid: ‘Ik laat deze zaken met het volste vertrouwen over aan Bureau APS.’


Unieke en eenduidige uitstraling

“Bureau APS geeft je bedrijf een unieke, opvallende uitstraling en creëert een fijne eenheid door dit in alle communicatie-uitingen terug te laten komen. Zo zie je het bronzen lijntje van glanzend metaalpapier op mijn visitekaartje ook terug in de foto’s van mijn website en in mijn logo. Dat valt klanten op en geeft een professionele uitstraling.”

Snel werken

De lijntjes tussen Astrid en Bureau APS zijn kort. “Toen ik een advertentie wilde plaatsen stond er een uur later al een opzet op de mail. En ik hoef bij wijze van spreken nergens aan te denken, omdat zij altijd het overzicht houden. Zo wist Elize haarfijn welke foto we nog in het archief hadden die mooi paste bij de advertentie in een schippersblad. Bureau APS weet precies wat wanneer moet verschijnen en wat daarvoor geregeld moet worden.”

“Ik voel me nooit bezwaard om te bellen, want er is altijd tijd voor me. Door het snelle schakelen kan ik volop tijd besteden aan mijn klanten.”

Integere werkwijze

“Bureau APS heeft zich gespecialiseerd in de uitvaartbranche. Dat merk je aan de integere manier van werken. Ze weten heel goed dat niet alles kan in dit vak. Ze wegen bijvoorbeeld hun woordkeuze zorgvuldig af om zorgen dat niemand over bepaalde formuleringen valt. Ook daaruit blijkt hun professionaliteit. Ik kan blind op hen vertrouwen.” “Het team van Bureau APS is jong, maar heeft ontzettend veel ervaring in de uitvaartbranche. Dat bewijzen ze iedere keer als ze weer met een slim en creatief idee komen.” 

Laat uw huisstijl en fysieke communicatie-uitingen door Bureau APS ontwerpen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Commenti


bottom of page