top of page

Opdrachtgever Unigra

Diensten Webdesign, Fotoshoot, Teksten, Brochure Algemeen, Brochure Kistenboek, Brochure VTU Vakbeurs, Brochure Kinder kistenboek, Stand Design VTU Vakbeurs

Jaar 2016-2023

Unigra

Familiebedrijf Unigra is totaalleverancier voor de uitvaartbranche. Van kisten tot uitvaartbenodigdheden en verzorgingsproducten. Zij houden de productie van kisten in eigen beheer, zodat een hoge kwaliteit wordt gewaarborgd. De groothandel in uitvaartbenodigdheden van Unigra heeft een ruim assortiment en eigen voorraad. Uitvaartondernemers bestellen hier rechtstreeks in de eigen webshop. 

Unigra | Bureau APS
Unigra | Bureau APS
Unigra | Bureau APS
APS-34.jpg

Bureau APS en Unigra hebben al jarenlang een waardevolle samenwerking. Wij zijn het vaste communicatiebureau voor het vormgeven en schrijven van communicatie-uitingen. De afgelopen jaren hebben wij diverse brochures ontworpen en met persoonlijke fotografie lezers een inkijkje gegeven in het bedrijf. De brochures benadrukken de kernwaarden van het bedrijf en laat zien wat hen onderscheidt in de markt. Daarnaast zijn de website en de uitvaartkisten brochure door ons vernieuwd, hebben we blogartikelen geschreven en meerdere fotoshoots georganiseerd. Unigra is altijd bezig om te vernieuwen en Bureau APS zorgt ervoor dat dit op de juiste wijze gecommuniceerd wordt in beeld en tekst. 

Bureau APS voor Unigra
Unigra-kistenbrochure-downloads.jpg
Bureau APS voor Unigra
bottom of page