Geef uw merk

Doordat de uitvaartbranche geen groeimarkt is, kampt zij met veel concurrentie. Neem daarom een pionierspositie in en onderscheid u van de rest. De essentie van effectieve branding is een concept te creëren dat klopt tot op detailniveau en dit vervolgens consequent door te voeren in alle communicatie. Bureau APS ontwikkelt een huisstijl met personality.

een herkenbare identiteit

In een beroepsgroep die onlosmakelijk is verbonden met emotie is het belangrijk om uw persoonlijkheid uit te dragen in alle communicatie. Van visitekaartje tot condoleancemap. Bureau APS ontwikkelt een merkidentiteit waarbij de meest kleine details uw onderneming eigenheid geven zonder dat het schreeuwerig wordt.

Goede communicatie in de uitvaartbranche is vanwege alle emotie van essentieel belang. Ga aan de slag met een professioneel communicatiebureau in de uitvaartbranche.

Wij creëren

een totaalplaatje

Een goed product is niet voldoende om uzelf te profileren. Maak uw waarden kenbaar zodat de klant direct weet of hij bij het bedrijf past. Hij moet bij wijze van spreken aan het logo al kunnen afleiden waar uw organisatie voor staat. Alle facetten van uw merkidentiteit komen voort uit een grondig onderzoek naar uw doelgroep, concurrentie en identiteit. Het resultaat is een volledig op maat gesneden product waarin alle uitingen perfect op elkaar zijn afgestemd.

Met een eigen huisstijl maakt u zich nooit meer zorgen over het kleurgebruik van uw advertentie of website, u weet precies welke uitingen bij uw bedrijf passen. Bureau APS kan u ondersteunen in uw complete brandingstrategie waarbij alle mogelijke stijlkeuzes zijn opgenomen, maar maakt met even veel plezier uw nieuwe offertemappen en brochures. Wij zijn in staat uw merkidentiteit tot in de kleinste factoren door te voeren, van huisstijl tot kleurstellingen.

Kies voor

stijlvolle

vormgeving

vanaf € 650,-

✓  Moodboards kleur, vorm & dessin
✓  Kleurkaart
✓  Passende typografie
✓  Logo design

vanaf € 950,-

✓  Moodboards kleur, vorm & dessin
✓  Kleurkaart
✓  Passende typografie
✓  Logo design
✓  Visitekaartje
✓  Briefpapier
✓  Mailfooter

vanaf € 1150-

✓  Moodboards kleur, vorm & dessin
✓  Kleurkaart
✓  Passende typografie
✓  Logo design
✓  Visitekaartje
✓  Briefpapier
✓  Mailfooter
✓  Offertemap
✓  Advertentie

Prijzen zijn exclusief BTW en drukkosten.

Andere wensen?

De vormgeving van een huisstijl stopt niet bij een visitekaartje en briefpapier. Onze professionele vormgevers ​draaien hun hand niet om voor een ontwerp voor uw beursstand, de bestickering van uw auto of paraplu's met uw logo. 

Neem gerust contact met ons op, wij maken graag een creatief voorstel.

Als Rotterdams bedrijf stropen wij graag de mouwen op. Voor een bak sterke koffie en een goed gesprek vindt u ons naast de Euromast.

Willem Buytewechstraat 45

3024 BK Rotterdam

010 - 30 26 010

info@bureau-aps.com

© Bureau APS // Rotterdam // Algemene Voorwaarden // Privacy Verklaring