top of page
BureauAPS_Unigra Luchtvaartstraat 7.jpg

Opdrachtgever Unigra

Diensten Interieurontwerp, Projectbegeleiding, Styling

Jaar 2021

Unigra Luchtvaartstraat

‘’Een mooie plek waar nabestaanden hun dierbare kunnen bezoeken en een fijne werkplek voor onze medewerkers’’. Dat was de opdracht die wij meekregen na ons bezoek aan de Luchtvaartstraat in Amsterdam. Sfeer brengen in een pand dat voorheen voornamelijk praktisch ingericht was, hoe doe je dat? Aan de tekentafel kwamen we al snel tot de conclusie dat warme kleuren en materialen de basis moesten zijn voor deze inrichting.

 

Bij de familiekamer hebben we gezocht naar kleuren die rust en geborgenheid uitstralen. We hebben gekozen voor uitgesproken materialen die niet alleen mooi zijn om te zien, maar ook fijn zijn om aan te raken. Van behang tot meubilair, het is een ruimte met synergie in ieder detail.

BureauAPS_Unigra Luchtvaartstraat 9.jpg
Schermafbeelding 2022-08-02 om 11.54.15.png
BureauAPS_Unigra Luchtvaartstraat 14.jpg
BureauAPS_Unigra Luchtvaartstraat 10.jpg
Schermafbeelding 2022-08-02 om 11.54.07.png
BureauAPS_Unigra Luchtvaartstraat 3.jpg
BureauAPS_Unigra Luchtvaartstraat 22.jpg
BureauAPS_Unigra Luchtvaartstraat 7.jpg

De spreekkamer, waar uitvaartondernemers in gesprek kunnen met de familie, kenmerkt zich door haar modern-klassieke uitstraling. De keuzes voor het meubilair zijn anders, maar vinden qua uitstraling overeenkomsten met de familiekamer. Ook hier staan comfort en sfeer centraal.

 

Ook de kantoren, kantine en kleedruimte van de medewerkers hebben voldoende aandacht gehad tijdens dit project. De combinatie tussen mooi en praktisch was hier de grootste uitdaging. Toch is het samen gelukt om de kantoren onder te dompelen in een sfeer die overeenkomt met de rest van het pand.

BureauAPS_Unigra Luchtvaartstraat 27.jpg
BureauAPS_Unigra Luchtvaartstraat 24.jpg
BureauAPS_Unigra Luchtvaartstraat 26.jpg
BureauAPS_Unigra Luchtvaartstraat 20.jpg
bottom of page