Bureau APS hielp Saltare aan een alleszeggende website

Jasper Rudolf Martens zocht lange tijd naar een marketingbureau voor zijn unieke uitvaartonderneming Saltare. Zijn bedrijf richt zich volledig op kinderuitvaarten. Een niche waarbij de juiste toon van groot belang is. “Ik zocht iemand die mijn visie in beeld en woorden kon brengen en in een marketingjasje kon hijsen. Een aantal bureaus hadden mooie ideeën, maar niemand had ervaring in de uitvaartbranche. Tot ik Bureau APS ontmoette.”

“Anna overtuigde me zonder een standaard verkooppraatje. Haar creatieve ideeën, jonge leeftijd en heldere en snelle communicatie haalden mij over. We zaten direct op één lijn.” 

– Jasper Rudolf Martens, Saltare

Als jonge ondernemer is een eigen website een spannende stap, die Jasper lastig vond om te zetten. “Ik wilde een website die gold als basis voor mijn beginnende onderneming. Saltare en ikzelf moeten nog groeien. Deze groei moet in de toekomst een plaats krijgen op mijn website. Anna hielp met een website die samen met mij omhoog klimt en eenvoudig is aan te passen.”  

“Anna leverde een kant-en-klare website af,  maar gooide me niet in het diepe. Ze bouwde een samenwerkingsverband op en hielp me bij talloze andere vragen.” 

– Jasper Rudolf Martens, Saltare

Hulp bij nieuwkomers

in de uitvaartbranche

Creatieve blik op iedere uitvaartonderneming

Jasper denkt graag out of the box en houdt zich niet aan regeltjes. “Anna is net zo. Zij durft schoonheid op een andere manier weer te geven. En werkt met de juiste mensen die gedurfde, kernachtige teksten schrijven. Zelf kwam Anna met creatieve beeldverhalen die bij mij en mijn doelgroep passen. De website bevat diverse symbolen voor mijn doelgroepen. Bijvoorbeeld een klein fietsje met een getekend tasje dat staat voor de laatste reis die kinderen gaan maken.”

Dat Anna niet klakkeloos met hem meepraatte, vond Jasper een verademing. “Ze had een kritische blik op al mijn ideeën. Samen keken we hoe we mijn visie om konden zetten in creatieve mogelijkheden.” Over het resultaat is hij zeer te spreken. “De website is bijzonder onderscheidend. Hij sluit aan bij mijn doelgroep en ik zie mijzelf erin terug. Die combinatie is krachtig.”

“De uitvaartbranche werkt in onregelmatige uren. Net zoals ik altijd paraat sta voor nabestaanden, staat Anna voor mij klaar. Ze volgt mijn ritme. Elke dag van de week kan ik haar een berichtje sturen waarop ze direct reageert, een vraag beantwoordt of een probleem oplost.” 

– Jasper Rudolf Martens, Saltare

 

Geef uw startende onderneming een eigen identiteit. Of vind uw onderneming opnieuw uit met ons.

 

Ontdek de mogelijkheden

Meedenken, maar ook kritisch

Als Rotterdams bedrijf stropen wij graag de mouwen op. Voor een bak sterke koffie en een goed gesprek vindt u ons naast de Euromast.

Willem Buytewechstraat 45

3024 BK Rotterdam

010 - 30 26 010

info@bureau-aps.com

© Bureau APS // Rotterdam // Algemene Voorwaarden // Privacy Verklaring