Zoeken
  • bureauaps

Van Dongen UitvaartZorg vindt geschikte partner in Bureau APS

Van Dongen UitvaartZorg en Bureau APS bundelen de krachten. Samen richten zij zich op de ontwikkeling van de nieuwe website van Van Dongen Uitvaartzorg. De focus van de website zal liggen op klantvriendelijkheid en doelgerichte communicatie over de mogelijkheden binnen Van Dongen UitvaartZorg en Van Dongen UitvaartCentrum.


Van Dongen UitvaartZorg is een kleinschalige onderneming die kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, zorg en aandacht. De onderneming beschikt over een eigen uitvaartcentrum in Zoetermeer. Het uitvaartcentrum beschikt over een condoleanceruimte, verschillende rouwkamers en een tweetal aula’s.


Na goed overleg en meerdere brainstormsessies heeft Bureau APS een vernieuwend concept neergelegd voor Van Dongen UitvaartZorg. ‘’Op de huidige website ontbreekt de identiteit van de onderneming, ook is er op het gebied van gebruiksvriendelijkheid veel te winnen. Wij geloven in de kracht van stijlvolle en persoonlijke fotografie, wij verheugen ons dan ook enorm op de fotoshoots die wij zullen organiseren om dit bijzondere bedrijf op beeld te vangen.’’ Anna Speksnijder, eigenaresse Bureau APS.


Voor de nieuwe website is goed gekeken naar de boodschap die uitgedragen moet worden en welke doelgroepen er aangesproken moeten worden met het ontwerp. De twee partijen kiezen voor een frisse look, waarin de eigenheid van het Van Dongen Uitvaartcentrum en de kwaliteit van haar diensten goed uitgelicht worden. De website zal voorzien zijn van sterke SEO-teksten, die de doelgroep aanspreken en tegelijkertijd bijdragen aan de goede vindbaarheid van de website. Daarnaast zal een sterk en bovenal functioneel webdesign de vindbaarheid ook ten goede komen. Het doel is een eigentijds ontwerp te realiseren waar de consument volledig geïnformeerd wordt.


Iwan van Dongen, directeur van Van Dongen Uitvaartzorg, was direct aangesproken door de producten die Bureau APS binnen de uitvaartbranche levert. Iwan: ‘‘Bureau APS heeft een frisse kijk op fotografie en weet goed te onderbouwen waarom zij bepaalde keuzes in vormgeving maakt. Hun voornaamste doel is het afleveren van een kwaliteitsproduct, deze mentaliteit sluit goed aan bij onze eigen werkwijze.’’


Beide partijen zien de samenwerking met vertrouwen tegemoet, het project zal eind deze zomer opgeleverd worden.

Als Rotterdams bedrijf stropen wij graag de mouwen op. Voor een bak sterke koffie en een goed gesprek vindt u ons naast de Euromast.

Willem Buytewechstraat 45

3024 BK Rotterdam

010 - 30 26 010

info@bureau-aps.com

© Bureau APS // Rotterdam // Algemene Voorwaarden // Privacy Verklaring