top of page

Bureau APS ontwikkelde voorVan der Spek een afscheidscourant


“We merken dat er veel informatiebehoefte is rondom uitvaarten. We zochten naar een manier om veel onderwerpen kort onder de aandacht te brengen en lezers voor meer informatie te verwijzen naar onze website”. Aan het woord is Hans de Leeuw van Van der Spek Uitvaart. Hij vertelt over de afscheidscourant.

Mensen bewaren de afscheidscourant van Van der Spek

Van der Spek had al eens eerder een bijlage ontwikkeld. “Hij werd toegevoegd bij de weekkrant en verspreid in de regio Rotterdam. Onze courant was een bestaand concept. We weten dat de afscheidscourant goed bewaard wordt en het voor ons een ideaal communicatiemiddel is. Bureau APS bewees dat het nog beter kon. We werken daarom nog steeds graag met ze samen.”


“Bureau APS is vernieuwend en heeft lef. Ze overtuigden ons door te laten zien dat ze de uitvaartbranche werkelijk begrijpen.” – Hans de Leeuw, Van der Spek Uitvaart

De samenwerking liep als een trein Bij het maken van een tijdschrift of bijlage bij een krant is het belangrijk dat het proces soepel verloopt. Hans de Leeuw van Van der Spek Uitvaart erkent dit. “De samenwerking moet goed zijn. Bureau APS communiceerde heel duidelijk. We wisten waar we aan toe waren, gemaakte afspraken vatten ze consequent samen en afspraak was afspraak.”Bureau APS werkt samen met tekstschrijvers en fotografen. “Een professionele club” zegt Hans de Leeuw over hen. “We hadden weinig op- en aanmerkingen op hun werk. Soms kun je alsnog veel tijd verliezen met het heen en weer mailen van correcties. Dat was nu niet het geval. De fotograaf staat in de top van mijn lijst.”


”Of ik ze aanraad aan anderen? Moet dat? Liever houd ik ze namelijk voor mezelf.” – Hans de Leeuw, Van der Spek Uitvaart

Positieve reacties op onze afscheidscourant

Je kunt zelf nog zo enthousiast zijn over je product, uiteindelijk bepaalt de klant het succes. Dat zat volgens Van der Spek goed. “We hebben veel complimenten gehad, vooral over de helder en vlot geschreven teksten. Zelf zijn we erg te spreken over het vlotte proces. Bureau APS is door de ontwikkeling van deze afscheidscourant een vaste partner in de communicatie. Ze zijn vernieuwend, modern en een frisse wind in de vrij conservatieve uitvaartbranche.”

Comments


bottom of page