top of page

Een nieuwe huisstijl voor uitvaartondernemer Colinda VeldmanNa 4 jaar paste de website en teksten van Loft Uitvaartbegeleiding niet meer bij de huidige uitstraling en werkwijze. Om die reden koos Colinda Veldman voor een restyling van de teksten, huisstijl en site. “Alles was nog zo standaard. Ik zocht iets professionelers wat aansluit bij mij als uitvaartondernemer. En bezoekers een impressie geeft van wie wij zijn en hoe we werken. Bureau APS kon mijn wensen en boodschap perfect vertalen.”


“De moderne, frisse stijl van Bureau APS sprak mij heel erg aan en wilde ik terugzien in mijn eigen huisstijl.”

Fotoshoot zelf regelen

Bureau APS helpt uitvaartondernemers op een manier die bij ze past. Zo sluit de huisstijl perfect aan op uw identiteit. Colinda koos ervoor haar fotoshoot zelf te doen. Daarbij vroeg ze wel om begeleiding. “Ik kreeg een uitgebreide briefing van Bureau APS met allerlei tips voor de fotoshoot. Bijvoorbeeld over geschikte kleuren, accessoires en kleding.”

“Achteraf bleek het regelen van een fotoshoot meer werk dan gedacht, maar mede dankzij de tips en het feit dat ik Bureau APS altijd mocht bellen met vragen, ben ik heel blij met het resultaat.”

Wensen vertalen

Bureau APS weet dat uitvaartondernemers geen product verkopen, maar een emotie. Dat betekent dat uw input tijdens het ontwerpproces zeer waardevol is. “Voor het eerste gesprek belde ik met Bureau APS en bij het intakegesprek was er meteen een opzet. Over kleurstellingen konden we aardig discussiëren en zo kwam uiteindelijk het passende petrol groen naar voren als tegenhanger van de zachte kleurstellingen. Een perfecte combinatie die aansluit bij het gevoel dat ik wil overbrengen.”

Een lijn uitzetten

Loft Uitvaartbegeleiding vond het prettig om veel bij het designproces betrokken te zijn. Deze keuze maakt u zelf. Wij zorgen hoe dan ook altijd voor het doorvoeren van één lijn. Zo wilde Colinda haar flyers graag vierkant. Dan is het wel treffend deze ook door te voeren. “Ook het laatste wensenboekje en condoleance blad werden vierkant. Het is fijn als iemand verder denkt dan jouw eerste ingeving. Ik hoefde me nergens druk om te maken.”

Voor een nieuw huisstijl voor u als uitvaartondernemer maakt u vrijblijvend een afspraak. Laat een nieuwe huisstijl ontwerpen.

Comments


bottom of page