top of page
logo.png
Foto van schrijverBureau APS anna@bureau-aps.com

Laat met stijlvolle bedrijfsfotografie zien waar jouw uitvaartonderneming voor staat

Dennis en Karin Keur hadden allebei een eigen vakgebied in de uitvaartsector. Haar bedrijf richtte zich vooral op de nazorg, terwijl hij een uitvaartonderneming runde. Het echtpaar besloot zijn krachten te bundelen in het nieuwe Keur & Keur Overlijdenszorg. Ze schakelden Bureau APS in om deze nieuwe koers ook door te voeren in sfeervolle bedrijfsfotografie. Dennis: “Anna voelde perfect aan wat onze visie op de uitvaartbranche is. Ik ben heel blij met het resultaat.”



Een andere uitstraling

In hun zoektocht naar een goede fotograaf spraken Dennis en Karin met meerdere partijen. “Wij zwemmen graag tegen de stroom in en wilden dat de bedrijfsfotografie aan zou sluiten bij onze visie. Klanten komen niet alleen naar ons toe voor een mooie uitvaart, maar ook omdat ze weten dat er meer mogelijk is. Anna was de enige die af durfde te wijken van het standaard beeld in een bos of op een strand en presenteerde direct een vernieuwend totaalplaatje dat exact past binnen onze visie.”

“Ik vind de bedrijfsfotografie echt geweldig mooi. De foto’s zijn fris, open, erg professioneel en anders dan anders. Ondanks dat de shoot in een industriële omgeving geschoten werd, stralen de beelden warmte en vriendelijkheid uit. Ze passen perfect bij onze dienstverlening.” - Dennis Keur, Keur & Keur Overlijdenszorg

De perfecte metafoor

Dennis en Karin gaven Anna carte blanche en spoorden haar aan al haar creativiteit te gebruiken. “Op één van de negen moodboards waarmee zij de sfeer van de shoot vormgaf, stond een afbeelding van een met water gevulde karaf met de opdruk ‘water’. Dit beeld greep mij meteen in al zijn eenvoud en staat symbool voor ons bedrijf. Het water staat voor onze heldere aanpak, het etiket voor onze duidelijke benadering. Een visuele vertaling van onze visie op de uitvaartwereld”, vertelt Dennis.

“Een paar dagen voor de shoot liet de fotolocatie het ineens afweten. Op het laatste moment moest Bureau APS dus op zoek naar een alternatief. Hoewel dit ongetwijfeld stress heeft veroorzaakt, merkten wij er niets van. De nieuwe locatie was overigens ook beeldschoon.” - Dennis Keur, Keur & Keur Overlijdenszorg

De hele dag op uw mooist

De fotoshoot was strak en zorgvuldig geregeld. Bureau APS liet niets aan het toeval over. Het team bedacht een gedetailleerd draaiboek waarin voor elke foto een apart plan was opgenomen. “Dat gaf rust. Niet alleen zij, maar ook wij wisten daardoor van tevoren al dat alle bedrijfsfotografie precies zo zou worden zoals zij bedacht hadden. Misschien zelfs beter. Ik ben in het echt veel minder knap dan op de foto’s”, grapt Dennis.


“De dag van de fotoshoot was gemoedelijk en gezellig. We hebben er echt van genoten.” - Dennis Keur, Keur & Keur Overlijdenszorg

Een duidelijk plan

Bureau APS zorgde dat alle zaken tot in de puntjes geregeld waren. Dennis: “Een week voor de shoot gingen Karin en ik shoppen voor kleding in de juiste kleuren. Anna gaf precies aan welke kleur mijn stropdas of pak moest zijn. Voor de kisten en rouwauto’s die we gingen fotograferen, hoefden wij niets te doen. Bureau APS maakte alle afspraken met onze leveranciers. Dat was ideaal.”

Laat uw bedrijfsfotografie fungeren als verlengstuk van uw dienstverlening. Wij zorgen dat uw uitvaartonderneming van haar beste kant belicht wordt. Boek direct een shoot.

bottom of page