Zoeken
  • bureauaps

Hoe uitvaartondernemers opvallen in een verzadigde uitvaartmarktROTTERDAM – APS Studio leert uitvaartondernemers zich adequater in de markt te positioneren. De vernieuwende, praktische marketingtraining is een samenwerking tussen communicatie-expert Bureau APS en opleidingsinstituut Après la Vie.


Deelnemers krijgen praktische handvatten over uitvaartmarketing aangereikt en ontvangen tevens een op maat gemaakt marketingpakket met onder meer een professionele portretfoto, pakkende huisstijl en een stijlvolle advertentie. Anna Speksnijder van Bureau APS: “Een marketingbudget kunt u maar één keer uitgeven. Een advertentie die niemand leest, betekent weggegooid geld. APS Studio is een investering die zich dubbel en dwars terugbetaalt. Na afronding weten uitvaartondernemers precies welke marketing bij hun bedrijf past en hoe zij zichzelf zowel on- als offline presenteren. Zo maken zij keer op keer de juiste keuzes.”


Maak een professionaliseringsslag


APS Studio vertaalt de missie en visie van uitvaartondernemers naar een concreet product. Anja van Wingerden van Après la Vie Academie: “Het vak van uitvaartondernemer is praktisch en deze training is dat ook. Wij merken dat zowel starters als ondernemers die al even bezig zijn, behoefte hebben aan concrete richtlijnen bij het effectief in de markt zetten van hun bedrijf. Tijdens deze training leert u om beelden, visies en gedachten concreet te vertalen naar een persoonlijke presentatievorm. Zowel fysiek als digitaal.” Anna Speksnijder sluit zich hierbij aan: “Het is niet ons doel uitvaartondernemers op te leiden tot marketinggoeroe, maar wij willen hen wel de kennis meegeven om gefundeerde beslissingen te maken. Hier hebben ondernemers de rest van hun carrière plezier van.”


Durven onderscheiden Hoewel het aantal uitvaartondernemers in de afgelopen tien jaar flink toenam, stijgt het sterftecijfer niet in hetzelfde tempo. “De markt is verzadigd en het is meer dan ooit belangrijk om op te vallen. Startende ondernemers willen vaak zo breed mogelijk communiceren, omdat ze denken dat dit een grote doelgroep aantrekt. Maar dat iedereen ooit doodgaat, betekent niet dat iedereen tot de doelgroep behoort. Sterker nog: als men iedereen algemeen aanspreekt, is de kans juist groot dat niemand zich persoonlijk aangesproken voelt. APS Studio daagt ondernemers daarom uit kleur te bekennen en herkenbaar naar buiten te treden. Wij hebben de ervaring, kennis en visie op de branche om hen hierbij te helpen”, vertelt Anna Speksnijder. “Juist kleine bedrijven kunnen zichzelf goed profileren. APS Studio helpt om het concept van kop tot staart uit te denken”, besluit Anja.


Meer over APS Studio

Als Rotterdams bedrijf stropen wij graag de mouwen op. Voor een bak sterke koffie en een goed gesprek vindt u ons naast de Euromast.

Willem Buytewechstraat 45

3024 BK Rotterdam

010 - 30 26 010

info@bureau-aps.com

© Bureau APS // Rotterdam // Algemene Voorwaarden // Privacy Verklaring