top of page

Knappe vertaling van wensen in make-over

Karin Horsting van Eerbetoon Uitvaartbegeleiding stuitte op Bureau APS nadat ze veel uitvaartwebsites met elkaar vergeleek: “Het aanbod in Nederland loopt uiteen van ouderwets naar vooruitstrevend. Eentje sprong er met kop en schouders bovenuit. Het bleek dat Bureau APS die had gemaakt. Daarop besloot ik contact op te nemen voor mijn eigen onderneming.” Het klikte na de eerste koffie. Het resultaat: een website met de wow-factor.Perfecte styling voor uitvaartondernemers

Karin besloot gebruik te maken van een complete styling van haar onderneming en haar website. De teksten schreef ze zelf, maar Bureau APS ondersteunde met een SEO-handleiding en een redigeerslag van haar teksten. “Het gaf mij de kans al schrijvend mijn onderneming echt te doorleven aan de hand van nuttige handvatten.”

Verfrissende en vernieuwende vertaling van wensen

“Anna is een sterke gesprekspartner. Ze is jong en heeft enorm veel kennis, kunde en een stevig netwerk dat ze ook met je deelt. Zij vertaalt jouw wensen in prachtige voorstellen.” De meest gebruikte kleur in de uitvaartbranche is paars. Anna adviseerde Karin voor de tegenhanger geel te gaan. “De combinatie van geel met pastelkleuren sluit perfect aan bij mijn visie. Een afscheid is namelijk niet alleen maar zwaar en donker.”

Twee bloemen als uithangbord

“Als uitvaartondernemer ben je niet alleen maar bezig met het emotionele aspect. Ik bedacht daarom de tweedeling ziel en zakelijkheid. Anna had hierop de perfecte aanvulling. De twee gele craspediabloemen. Zij zijn een passend symbool voor Eerbetoon Uitvaartbegeleiding. Het is een stevige bloem, die lang meegaat. Het staat voor mij aan een langdurige mooie herinnering die je aan een afscheid wilt overhouden.”


Fotoshoot met familie

De fotoshoot was voor Karin een cadeau: “Ik kreeg de kans om foto’s met mijn familie te maken. Omdat ik me inzet om kinderen zoveel mogelijk te betrekken bij uitvaarten, kon mijn negenjarige dochter symbolisch beeld staan voor dat onderwerp. Ik ben erg blij met deze persoonlijke touch.”

Diepte-investering gericht op de toekomst

Met dank aan bureau APS moest Karin ook aan social media geloven: “ Ze hielpen me met mijn LinkedIn-, Instagram- en Facebook-account. Ook nu, na de oplevering, kan ik nog steeds bij ze terecht voor vragen over social media en advertorials. Die goede nazorg waardeer ik enorm.” Met haar website en de gestylede fotografie kan Karin jaren vooruit. Voor mij is de samenwerking met bureau APS een diepte-investering die elke cent waard was.”

Ontdek wat Bureau APS voor u als uitvaartondernemer kan betekenen. Vraag naar de mogelijkheden.


Comments


bottom of page