top of page

Een bedrijfsmagazine plaatst uw onderneming in de kijker

Unigra liep al tijden met het idee om een bedrijfsmagazine over haar organisatie te ontwikkelen. Steven Wagner vond het belangrijk anderen eens een kijkje achter de schermen te geven. “Iedereen weet dat we grafkisten maken, maar onze dienstverlening gaat veel verder. Onze familie zit al sinds 1880 in de uitvaartbranche en ons bedrijf kent vele facetten. Deze komen allemaal samen in dit blad.”



Speel in op emotie

De uitvaartsector is onlosmakelijk verbonden met emotie en het gros van de professionals beoefent dit vak vanuit passie. Steven: “Je kunt natuurlijk overal een kist kopen, maar alleen een goed product is niet genoeg in deze sector. Het bedrijfsmagazine benadrukt onze kernwaarden en onderscheidt ons van de rest. Wij vertellen mooie verhalen over onze organisatie, zodat klanten geïnformeerd worden en een goed gevoel aan onze dienstverlening overhouden.”

“Het magazine voelt als cadeautje aan onze klanten en onszelf. Het is een heel tijdschrift met veel fotografie dat een toegankelijk kijkje achter de schermen geeft. We hebben er alleen nog maar positieve reacties op gekregen.” - Steven Wagner, directeur van Unigra

Bureau APS presteert onder druk

“Vaak doen wij dingen op het laatste moment”, lacht Steven. “Anna wist zich daar heel goed staande in te houden. Zo bedachten wij op het laatste moment dat we naast het bedrijfsmagazine ook de kistenbrochure in dezelfde stijl wilden laten vormgeven. Een monsterklus die Anna in minder dan een week klaarde. Ze gaat er zelfs ‘s nachts voor door als het nodig is.”


“Bureau APS biedt ons creativiteit en een frisse blik. Ons bedrijf is altijd in beweging, maar zij zorgen dat dit ook goed gecommuniceerd wordt naar de klant.” - Steven Wagner, directeur van Unigra

Een bedrijfsmagazine belicht alle kanten van uw uitvaartonderneming

De vele vertakkingen en specialisaties van Unigra worden uitgelicht in het op maat gemaakte bedrijfsmagazine. “We laten met het tijdschrift zien wat we in onze mars hebben. Veel partners weten bijvoorbeeld niet dat wij de bekleding van grafkisten in samenwerking met een sociale werkplaats maken in ons eigen atelier. De prachtige reportages in het blad lichten al deze aspecten van ons bedrijf uit.”

Een bedrijfsmagazine van uw uitvaartonderneming fungeert als visitekaartje en laat klanten op toegankelijke wijze kennismaken met uw bedrijfsvoering. Bureau APS maakt een blad dat volledig bij uw waarden past. Laat een bedrijfsmagazine maken.

bottom of page