top of page

Digitale communicatie tijdens de coronacrisis

De uitbraak van het coronavirus heeft grote consequenties voor de uitvaartbranche. Inmiddels weten we dat het huidige pakket aan maatregelen in ieder geval tot 28 april geldt. Wij begrijpen dat deze turbulente periode veel vraagt van u als uitvaartondernemer.


Bureau APS staat u graag bij met het digitaliseren van relevante informatie, het schrijven van relevante communicatie-uitingen, bijhouden van social media kanalen en het opstellen van een speciale landingspagina over het coronavirus. 


Digitaliseren catalogi in uw huisstijl


U wilt natuurlijk het liefst naar families toe om de uitvaartwensen tijdens een regelgesprek te bespreken, maar dat is helaas op dit moment vaak niet mogelijk. Veel uitvaartondernemers verrichten nu het meeste werk vanuit huis. Om te voorkomen dat u allerlei verschillende documenten moet verzamelen en opsturen, helpen wij u graag met het samenstellen van uw persoonlijke digitale catalogus zodat u op een professionele manier uw werk kunt blijven uitvoeren. Deze digitale catalogus ontwerpen wij in uw huisstijl en voorzien wij van uw eigen selectie producten van verschillende uitvaartleveranciers. Dit overzichtelijke document is geschikt om te versturen per mail.


Wat hebben wij van u nodig?

• Een overzichtelijke lijst met productnummers en namen van leveranciers. De foto’s van producten vragen wij op bij uw leveranciers.

• Uw logo in .ai, .eps of .psd. formaat. Het compacte document kunt u uiteraard ook nog na de coronacrisis blijven gebruiken.

Binnen 48 uur in uw mailbox!Ondersteuning social media

Door middel van het plaatsen van uitingen op uw social media-kanalen bereikt u families snel. Dit is ook een goede plek om hen en andere volgers te informeren over wijzigingen in uw werkwijze en alle actualiteiten. Heeft u geen tijd om uw social media bij te houden? Wij nemen dit graag voor u uit handen en hebben een speciaal pakket samengesteld waarbij wij u tijdens de coronacrisis, geheel ondersteunen. Neem contact met ons op voor meer informatie.


Coronavirus landingspagina op uw website

Op een speciale landingspagina kunt u alle gewenste informatie kwijt die op dit moment relevant is. Zo weten families die op uw site terechtkomen precies wat zij mogen verwachten. Wij schrijven en ontwerpen de pagina in uw huisstijl. Indien gewenst plaatsen wij deze landingspagina voor u op de website. Het is tevens mogelijk om de digitale catalogus op deze pagina te plaatsen.


Deze landingspagina is binnen 24 uur te realiseren voor € 390.

Bureau APS neemt u graag werk uit handen in deze drukke periode. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken.  


Wij staan voor u klaar, ook nu. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Comments


bottom of page