Bureau APS | Van Dongen
1580
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1580,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive

Van Dongen

Categorie
Webdesign
Over dit project

Nieuwe website voor Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum

 

Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum heeft haar geheel vernieuwde website gelanceerd. Zowel de techniek als het ontwerp zijn volledig herzien, met als speerpunt het gebruiksgemak op alle devices. Het overzichtelijke design sluit aan bij de doelgroep van Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum. De nieuwe website is tot stand gekomen in nauwe samenwerking met Bureau APS.
Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum is een kleinschalige onderneming die kwaliteit en professionaliteit hoog in het vaandel hebben staan. De werkwijze kenmerkt zich door een persoonlijke aanpak, zorg en aandacht. De onderneming beschikt over een eigen uitvaartcentrum in Zoetermeer.

Eigentijds design

 

Van Dongen UitvaartZorg & UitvaartCentrum heeft gekozen voor een frisse look, waarin de eigenheid van de onderneming en de kwaliteit van haar diensten goed uitgelicht worden.
Bij de ontwikkeling van de site stond een optimale gebruikerservaring centraal. Door een duidelijke indeling krijgt de bezoeker snel een volledig beeld van de mogelijkheden van Van Dongen Uitvaartzorg en het Van Dongen UitvaartCentrum. Dit wordt ondersteund door de toespitsing op onderdelen als assortiment, kosten, uitvaartcentrum en begraafplaats, waardoor de bezoeker makkelijk vindt waar zij naar op zoek is. Ook is de mentaliteit van Van Dongen UitvaartZorg en haar personeel uitgelicht, hierdoor is in een oogopslag te zien of deze ondernemer bij de consument past.

Binnenkort verteld Iwan van Dongen hoe hij de samenwerking met Bureau APS heeft ervaren.

 

U kunt de website vast bekijken via deze link.