Bureau APS | Een compleet nieuwe website voor VDUZ
Iwan van Dongen van VDUZ wilde een eenvoudig beheerbare website voorzien van beeld en tekst. Dit totaalpakket vond hij bij Bureau APS.
VDUZ
1580
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1580,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Categorie
Webdesign
Over dit project

Een compleet nieuwe website voor VDUZ

 

“Ik wilde een nieuwe website en waar ik zo min mogelijk mee bezig zou hoeven zijn”, vertelt Iwan van Dongen van VDUZ. “Schrijven, foto’s maken, websites bouwen: daar zijn andere mensen beter in. Ik koos er daarom voor om een grote investering te doen. Een goede keuze. Ik ben heel erg blij met de nieuwe website en de service die Bureau APS bracht.”

   

“Ik nodigde drie partijen uit om over een nieuwe website te praten. Bureau APS had een mooie zienswijze en wist waarover ze spraken. Ze boden bovendien een totaalpakket met fotografie en SEO tekst. Dat sprak me erg aan, ik hoefde nergens meer te kijken.”

 

Een site die ik zelf gemakkelijk aanpas

 

“De vorige website kon ik niet bewerken. Het waren twee jaren van ergernis. Ik kon geen pagina’s toevoegen en als ik een beeld wilde, kon er geen tekst komen en andersom. Dat moest anders. Ik zie via social media wat Bureau APS voor Unigra doet en vind dat er heel goed uitzien. Omdat een investering zoals een nieuwe website niet over een dag ijs gaat, nodigde ik nog twee partijen uit. Bureau APS kent de uitvaartbranche en bood zo’n mooi totaalpakket dat ik besloot voor de bijl te gaan.

 

“De website staat nu 1,5 week online, maar ik ben er 100% gelukkiger mee dan met de vorige.”

 

Familielogo in nieuwe huisstijl

 

Alle pagina’s zijn voorzien van nieuwe foto’s die passen bij VDUZ. Het bedrijf, de medewerkers, de ruimtes: alles staat er mooi op. De Franse lelie uit mijn familielogo is gebleven, net als de kleur paars die voor ons zo tekenend is. Het mooie van de website zit hem in de details. Anna van Bureau APS gaf de downloadbare PDF’s ook meteen een een frisse look, zodat ze naadloos aansluiten bij het design. Die stijl willen we nu verder doorvoeren.”

 

“Anna kwam op het tweede gesprek binnen met prachtige moodboards. Qua opzet en kleur kwam direct goed naar voren hoe de nieuwe website eruit zou zien.”

Professionele partners

“Voor een goede kwaliteit schakelt Bureau APS haar partners in voor fotografie en SEO teksten. Anna pakt het projectmanagement op waardoor de planning juist verloopt. Dit gaat allemaal uiterst professioneel en ook haar partners weten waar ze over praten. Zo heb ik een duidelijke visie over mijn bedrijf, maar door de gerichte vragen van Anne Kandelaars van Tekstbureau Door Lotje Getikt kwam dit in de teksten nog beter uit de verf.”

     

Bent u net als VDUZ ook toe aan een passende online profilering? Bureau APS verzorgt voor u het totaalpakket.

 

Neem contact op