Bureau APS | Laat uw uitvaart website ontwikkelen door Bureau APS
Bureau APS ontwierp voor Uitvaart Zorgcentra Nederland een uitvaart website die naadloos aansluit bij hun doelgroep. Bekijk de case.
Uitvaart website
37
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-37,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Categorie
Fotoshoot, Webdesign
Over dit project

Een innovatieve nieuwe uitvaart website

 

Nico Gouwerok van Uitvaart Zorgcentra Nederland (UZN) wilde graag een uitvaart website die volledig aansluit bij de doelgroep. Na een positieve referentie kwam hij in contact met Bureau APS. “Online hadden we geen visitekaartje met de juiste uitstraling. Bureau APS gaf onze website een frisse en moderne uitstraling waarin de doelgroep zich direct herkent”, vertelt Nico.

 

Thema’s die aansluiten bij iedereen

 

De uitvaart website is op verzoek van UZN gebouwd rond een aantal thema’s, zoals eenvoud of religie. Het doel is dat alle nabestaanden zich in de onderwerpen herkennen. Nico: “De invulling van deze thema’s lieten we aan Anna over. Vroeger waren uitvaarten vaak standaardpakketten. De uitvaartbegeleider vertelde jou hoe de uitvaart eruit zou komen te zien. Tegenwoordig zijn de rollen omgedraaid. Nabestaanden beslissen zelf in welk jasje de uitvaart wordt gegoten. De website toont nu dat er voor ieder wat wils is.”

 

“Onze nieuwe uitvaart website is professioneel, strak en goed gebouwd. Hij maakt duidelijk dat bij ons alles mogelijk is en we bovendien flexibel zijn. Bij ons regelen nabestaanden een afscheid dat zo dicht mogelijk bij hun eigen wensen ligt.” – Nico Gouwerok, directeur van Uitvaart Zorgcentra Nederland

 

De juiste sfeer

 

De juiste toon vinden ligt bij precaire onderwerpen als de dood vaak gevoelig. Bureau APS deed voorafgaand diepgravend onderzoek naar de doelgroep en luisterde goed naar de wensen van de klant. “Anna is een prettige dame om mee samen te werken. Ze heeft een duidelijke visie, maar is zeker niet te eigenwijs om iets van ons aan te nemen. Als wij vonden dat iets anders moest, stond ze daar compleet voor open”, vertelt Nico.

 

“De uitvaart website is precies geworden zoals ik het voor ogen had. Hij straalt een bepaalde vorm van zorg uit en voelt direct vertrouwd. Daarnaast informeert hij nabestaanden op prettige manier over wat er mogelijk is.” – Nico Gouwerok, directeur van Uitvaart Zorgcentra Nederland

Dezelfde stijl voor alle websites

 

UZN is een overkoepelende organisatie met zo’n vijfentwintig vestigingen onder haar paraplu. Elke vestiging opereert zelfstandig en heeft een eigen uitvaart website en identiteit. Bureau APS gaat ook voor deze bedrijven aan de slag om de websites dezelfde uitstraling te geven, maar wel toegespitst op de specifieke ondernemer. Zo is het direct duidelijk dat alle aangesloten uitvaartcentra dezelfde kwaliteit nastreven, zonder hun eigen identiteit te verliezen.

 

“Anna is een energieke meid die ondanks het feit dat ze pas 26 jaar is erg professioneel is in alles wat ze doet. Voor de website zijn er verschillende fotoshoots geweest. De hele voorbereiding, regie en afstemming met verschillende partijen nam zij op zich. Een lastige klus, maar alles verliep vlekkeloos.” – Nico Gouwerok, directeur van Uitvaart Zorgcentra Nederland

 

Bekijk de website van UZN

 

Zorg dat nabestaanden zich in uw bedrijf herkennen en straal vertrouwen uit. Bureau APS doet diepgravend onderzoek en maakt een persoonlijke uitvaart website die bij uw onderneming past.

 

Bel eens voor een afspraak