Bureau APS | Nieuwe uitvaart website voor Lieveld Uitvaart
Bureau APS maakte een nieuwe website voor Lieveld Uitvaart. “Een verfrissende en gedurfde site die laat zien hoe ik tegen het leven en de dood aankijk.” Geneviève Noten vertelt waarom ze direct koos voor Bureau APS. Bekijk het project.
Lieveld Uitvaart
1914
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-1914,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Categorie
Branding, Fotoshoot, Webdesign
Over dit project

Een afscheid is er om een leven te vieren

 

Bij een uitvaartonderneming die het leven viert hoort een passende website. “Dit was voor mij de reden om Bureau APS te benaderen. Een Surinaams-Creoolse uitvaart is niet ingetogen. Er wordt soms gedanst en gezongen. Bureau APS durft meer dan anderen de grenzen op te zoeken, zag ik in hun portfolio.” Daarom was de keuze voor Geneviève Noten van Lieveld Uitvaart snel gemaakt.

 

Van moodboard tot gedurfde website

 

We belden om een afspraak te maken en het klikte meteen. “Anna stelde veel vragen om een duidelijk beeld te krijgen van mijn wensen en maakte dit met een moodboard visueel. Wat ik zag was kleurrijk en gedurfd. Het komt overeen met mijn onderneming en hoe ik aankijk tegen de dood. Er was direct een match.”

 

Professionele fotografie

 

Bij het maken van een website komt heel wat kijken, ondervond Geneviève. “Over het beeldmateriaal en de look wordt door Bureau APS zorgvuldig nagedacht. Zo werd me duidelijk uitgelegd welke kleuren en printjes geschikt waren en welke kleding ik het beste kon dragen. Zelfs over de kleur van de nagellak hadden ze ideeën. Een visagist zorgde voor de make-up en in een paar uur waren alle foto’s gemaakt en perfect bevonden.”

 

“De website past perfect bij Lieveld Uitvaart en toch had ik het zelf nooit zo kunnen bedenken.” Geneviève Noten van Lieveld Uitvaart

 

Meer sitebezoek

 

Geneviève had haar oude website zelf gemaakt en was naast een meer professionele uitstraling ook op zoek naar goede teksten die haar vindbaarheid in Google vergroten. “Ik houd niet precies bij hoe hoog ik sta in de zoekmachines maar merk wel dat het aantal sitebezoekers is gestegen sinds de lancering van de nieuwe website. Ik krijg ook veel leuke reacties van klanten. Ze vinden de site mooi.”

 

Bekijk hier de website