fbpx
Bureau APS | Nieuwe doelgroep, nieuwe website. Bureau APS helpt.
Voor Marion van Doorm Uitvaartondersteuning ontwikkelde Bureau APS een website die haar stevig positioneert in de B2B-markt. “In de uitvaartbranche is het belangrijk dat je laat zien wie je bent, ook als je klanten bedrijven zijn. Bureau APS snapt dat.” Lees de ervaring die Marion van Doorm opdeed met Bureau APS.
2205
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2205,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,vcwb,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Categorie
Branding
Over dit project

“Bureau APS maakte van mijn website de rode appel in een mand met groene”

 

“Een vliegende start, dat was mijn ondernemerswens. Als freelance uitvaartbegeleider wilde ik mezelf stevig in de zakelijke markt positioneren. Ik had al wel advertenties geplaatst maar zonder goede kennis van de B2B markt voelde dat als schieten met losse flodders. Ik wilde duidelijk neerzetten wat ik doe en wie ik ben. Zodoende schakelde ik de hulp in van een professional.”  

 

Gespecialiseerd in uitvaartcommunicatie

 

Bureau APS richt zich volledig op marketing en communicatie voor de uitvaartbranche. “Anna heeft aan één woord genoeg waardoor je het snel hebt over de inhoud”, aldus Marion van Doorm. “Ze heeft heel eigen ideeën over de juiste uitvaartcommunicatie. Ik vind haar echt onderscheidend in de branche.”

 

Een fijne eerste kennismaking

 

Marion van Doorm was onder de indruk van de doortastende werkwijze van Bureau APS. “Al in het kennismakingsgesprek begreep Anna exact wat ik wilde. Ze vatte mijn wensen kernachtig samen en kwam met een voorstel dat precies bij mijn visie aansloot. Wat eerder alleen in mijn hoofd bestond, werd in haar concrete ontwerpen realiteit.”

 

“Ook B2B is elke opdracht anders. Anna pitchte sterke ideeën om mijn diensten aantrekkelijk te maken voor diverse opdrachtgevers.”– Marion van Doorm Uitvaartondersteuning

 

Authenticiteit is cruciaal

 

“Hoewel ik in het verleden mijn eigen webteksten schreef, omdat ik ook ervaring als tekstschrijver heb, koos ik ervoor om ook mijn webteksten uit te besteden aan Bureau APS. Andermans frisse blik en strakke bewoordingen geven iedere website een opfrisbeurt. Het klinkt misschien raar, maar het voelde alsof ik ze zelf geschreven had. Mijn visie klonk door in elk woord. Ook in een B2B-markt is het erg belangrijk dat klanten voelen wie je bent.”

 

”In deze branche is de relatie met klanten belangrijk. Je moet er staan, ook op je website. Ik las de teksten en zag mezelf erin terug.” – Marion van Doorm Uitvaartondersteuning

 

Meedenken met de klant

 

De website is gereed en over het resultaat is Marion van Doorm heel tevreden. “De website is tijdloos en weerspiegelt wie ik ben. Ik kan er de komende jaren mee vooruit.” Op de samenwerking met Bureau APS kijkt Marion met een goed gevoel terug. “Anna is een professional die je helpt alsof het bedrijf van haar is. Dat geeft vertrouwen.”
 
Wij nemen graag uw website onder handen