Bureau APS | Eerbetoon
2316
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-2316,cookies-not-set,qode-quick-links-1.0,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-16.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.7,vc_responsive
Categorie
Webdesign
Over dit project

Bureau APS maakte de website voor Eerbetoon Uitvaartbegeleiding uit Woerden. Om de onderneming van Karin Horsting goed tot zijn recht te laten komen, is gewerkt vanuit een doelgroeponderzoek en een trendonderzoek. De uitkomst is vertaald naar een passende identiteit die de unieke kracht van Eerbetoon overbrengt op de doelgroep. Naar aanleiding van de onderzoeksresultaten is gekozen voor passende kleuren, dessins, vormen en materiaal, die de komende jaren centraal zullen staan voor deze onderneming.

 

Binnenkort vertelt Karin hier hoe zij de samenwerking met Bureau APS heeft ervaren. Tot die tijd kunt u de website bekijken via deze link. 

 

Bent u ook toe aan een duidelijke positionering in de uitvaartbranche? Neem dan contact met ons op, we vertellen u graag meer.