Bureau APS | Besems
45
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-45,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
Categorie
Webdesign
Over dit project

Een frisse website voor Besems Uitvaartverzorging

Anne Besems van Besems uitvaartverzorging wilde graag dat zijn website zou aansluiten bij de mentaliteit van zijn onderneming. Nadat hij Anna Speksnijder op een uitvaartbeurs in Breda had ontmoet, heeft hij Bureau APS gevraagd om de identiteit van Besems uitvaartverzorging visueel te maken.

 

Een website die de doelgroep bedient

 

De website van Besems uitvaartverzorging is zo gebouwd dat de bezoeker snel vindt waar hij of zij naar zoekt. Bureau APS heeft een overzichtelijke en sferische website gecreëerd. Het warme en persoonlijke karakter van de onderneming komen terug in de foto’s die in een conceptuele fotoshoot zijn ontstaan.

Te bekijken op ieder scherm

 

Een responsive website zorgt voor een betere gebruikerservaring. Daarom heeft Bureau APS voor Besems Uitvaartverzorging een website ontwikkeld die op een vast beeldscherm, een tablet en op de mobiele telefoon goed functioneert.

 

Bekijk de website