van schoonheid

Bureau APS is een eigenwijze speler in de traditionele uitvaartwereld. Ons communicatiebureau in de uitvaartbranche ontwerpt verschillende soorten media vanuit de conceptuele gedachte. Van webdesign tot branding. Een goed product is niet voldoende om de uzelf te profileren in de markt.

 

Bureau APS zet een communicatiestrategie op die niet alleen prachtig is om te zien, maar een blauwdruk van uw visie vormt waarbij alles een kloppend geheel vormt. Zo zien geïnteresseerden in één oogopslag of uw dienstverlening bij hen past.

Wij zorgen dat u met kop en schouders boven de concurrenten uitsteekt. De uitvaartwereld is geen groeimarkt, daarom creëert ons communicatiebureau een duidelijke profilering. Wij onderbouwen onze visie altijd met doordachte argumenten. Van uw media-uitingen maken we een eenheid tot in het kleinste detail. Leg uw opdracht bij ons neer en wij zorgen voor een concreet eindproduct dat volledig is afgestemd op uw doelgroep. Van kleurstelling tot fotolocatie.

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor een mailbox vol tips & tricks.

Bureau APS wordt geprezen om haar eigenzinnige benadering. Een website is meer dan een knopje en een tekstje en een magazine moet direct aanspreken. Wij zien verkopen als meer dan  transparant zijn over prijzen. Echte openheid zit namelijk in uw mentaliteit. Het concept is daarom leidend voor alles wat wij doen.

vertaalslag

Functie: Eigenaar & concept designer

Geboortedatum: 17 - 05 - 1992
Lievelingskleur: Mintgroen
Opleiding: Academie Artemis | Bachelor Allround Styling
Uitvaartlied: Emiliana Torrini- Birds

Iedereen die werkzaam is in de uitvaartbranche doet dit vanuit een persoonlijke motivatie. Anna Speksnijder besloot na de dood van haar vader de uitvaartbranche te verrijken met een totaal nieuwe manier van conceptdenken. Als gepassioneerde, ambitieuze en tikkeltje eigenwijze ondernemer is zij het brein achter Bureau APS. Alle projecten ontstaan vanuit haar visie en creativiteit en ze houdt scherp oog op het achterliggende concept. 

Functie: Projectmanager & grafisch designer

Geboortedatum: 23 - 07 - 1992
Lievelingskleur: Terra
Opleiding: Academie Artemis | Bachelor Allround Styling

Uitvaartlied: Bill Withers - Ain’t no sunshine

Elize van Hattem is de rustige motor van Bureau APS. Ze zorgt ervoor dat alles op de achtergrond op rolletjes loopt, bewaakt de deadlines en is het aanspreekpunt voor klanten tijdens de projecten. Anna’s concepten worden door Elize omgezet in een visuele vertaling. Een uitgebreid concept wordt vertaald in een visuele presentatie met de juiste structuur, kleuren en uitstraling. Elize zorgt ervoor dat een visie wordt vormgegeven in beeld. 

“Zoals uitvaartondernemers zorg dragen voor een persoonlijk afscheid, zo ontzorgen wij deze ondernemers door passende communicatie en marketing."

Functie: Fotograaf & grafisch designer

Geboortedatum: 11 - 10 - 1994
Lievelingskleur: Licht blauw
Opleiding: Academie Artemis | Bachelor Allround Styling

Uitvaartlied: Matthew Wilder - Break my Stride

Lieke Alblas is de vrolijke en praatgrage fotografe van Bureau APS. Met scherp oog voor detail schiet ze foto’s die ze nabewerkt en samen met Anna selecteert. Lieke kan goed invoelen wat een project nodig heeft en zet concepten moeiteloos om in een sprekende fotoserie. 

Functie: Office manager

Geboortedatum: 01 - 05 - 2019
Lievelingskleur: Brokken bruin
Opleiding: Puppycursus Gouda
Uitvaartlied: Norah Jones - Man Of The Hour

Benjamin is onze koppige en ondeugende officemanager op vier poten. Hij ziet erop toe dat iedereen zijn werk goed doet en schroomt niet om zijn mening te delen over vormgeving en fotografie. Hij zorgt ervoor dat de boel hier opgeruimd blijft en dat zijn collega’s een beetje fit blijven. Benjamins grote pluspunten zijn slapen en eten (veel eten). Zijn verbeterpunten? Mailen gaat hem nog niet zo goed af en zijn communicatie is niet heel duidelijk. Maar er is ruimte voor verbetering. 

Anna, Elize en Lieke zijn niet de enige creatievelingen van Bureau APS. We werken namelijk samen met een mooi team van specialisten, die stuk voor stuk expert zijn binnen hun eigen vakgebied. Van tekstschrijvers en webdesigners tot vormgevers en SEO-specialisten. Zo kunnen we de juiste experts inzetten die het beste passen bij uw specifieke project. 

Als Rotterdams bedrijf stropen wij graag de mouwen op. Voor een bak sterke koffie en een goed gesprek vindt u ons naast de Euromast.

Willem Buytewechstraat 45

3024 BK Rotterdam

010 - 30 26 010

info@bureau-aps.com

© Bureau APS // Rotterdam // Algemene Voorwaarden // Privacy Verklaring