compleet uit handen genomen

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief voor een mailbox vol tips & tricks.

onderwerpen

Een goede marketingcampagne geeft uw uitvaartonderneming karakter. Bureau APS kent de branche en zorgt dat alle media-uitingen passen bij de doelgroep. Wij focussen hierbij niet zozeer op wat u wilt vertellen, maar richten ons juist op wat de doelgroep wil horen. Dat u nieuwe stoelen voor de aula heeft gekocht, is voor de klant niet interessant. Hoeveel mensen er in de aula passen wel.

Kies zelf wat u afneemt

Kies voor een complete marketingcampagne of laat ons werken aan uw Facebookstrategie: Bureau APS regelt het op professionele wijze. Ogenschijnlijk normale onderwerpen geven wij een creatieve invalshoek en een gelikt ontwerp. Alle communicatie volgt één herkenbare lijn. Een Facebookpost is qua vormgeving dus hetzelfde als uw logo, huisstijl en visitekaartje. Zo profileert u uw onderneming optimaal en creëert u een herkenbaar beeld.

Elke marketingcamapgne is maatwerk

Bureau APS vindt altijd de perfecte snit voor uw marketingstrategie en kent de juiste platformen en mediadragers. Wij zijn niet bedrijfsblind en kennen de branche op onze duim. Waar voor de een krantenadvertenties werken, bereikt de ander zijn doelgroep beter via Instagram. In overleg maken wij vooraf een globale planning van een aantal maanden. Deze dient als blauwdruk voor uw marketingcampagne en stelt ons in staat om zelfstandig te werken.

✓  Contentplanning
✓  4 Berichten voor social media
✓  1 Blog
 
✓  Contentplanning
✓  4 Berichten voor social media
✓  2 Blogs
✓  Wij plaatsen de blogs & berichten op uw social media kanalen
✓  Contentplanning
✓  4 Berichten voor social media
✓  2 Blogs
✓  Passende beelden en vormgeving bij uw posts
✓  Wij plaatsen de blogs & berichten op uw social media kanalen

Per maand

Per maand

Per maand

Prijzen zijn exclusief BTW.

Andere wensen?

Een marketing campagne van Bureau APS is altijd maatwerk. We gaan graag met u om tafel om de mogelijkheden te bespreken. Zo ontdekken we samen hoe we uw verhaal het beste kunnen communiceren op een manier die uw doelgroep overtuigt.

Neem gerust contact met ons op, wij staan voor u klaar.

Als Rotterdams bedrijf stropen wij graag de mouwen op. Voor een bak sterke koffie en een goed gesprek vindt u ons naast de Euromast.

Willem Buytewechstraat 45

3024 BK Rotterdam

010 - 30 26 010

info@bureau-aps.com

© Bureau APS // Rotterdam // Algemene Voorwaarden // Privacy Verklaring