top of page

Beleving tijdens afscheid

De inrichting van een uitvaartlocatie of afscheidsruimte is een combinatie van verschillende disciplines. Hierbij kijken we verder dan de uitvaartbranche. Wat kunnen we leren van een goed hotel? Waarin blinkt de service van bepaalde restaurants uit? En welke merken hebben een sterke winkelbeleving? Wat maakt dat bezoekers terugkomen en affiniteit krijgen met een merk?

 

Een goed concept begint voor ons met een stevige bak koffie. Tijdens een kennismakingsgesprek stellen we 100 vragen over u, uw visie en uw bedrijf. Met een flinke dosis inspiratie gaan we aan de slag met een eerste design. Hierbij kijken we vooral naar sfeer, kleur en materiaal. Een goed interieur gaat verder dan een paar mooie stoelen en een opbaarmeubel. Bij iedere ruimte kijken we naar het doel ervan en hoe we dit zo goed mogelijk tot zijn recht kunnen laten komen. Dit gaat niet alleen over esthetiek, het pand moet namelijk ook een fijne en praktische werkplek zijn voor u en uw collega’s.

Van tekentafel naar afstyling

Na de eerste ontwerpfase doen wij een beroep op onze leveranciers. Wij kennen hun producten en de kwaliteit van de dienstverlening. Deze vakmensen zetten we in op de juiste plek. Het gehele projectmanagement kunt u bij ons neerleggen. Wilt u hier wel nauw bij betrokken zijn of lokale vakmensen inzetten? Hier bieden wij alle ruimte voor. Goede communicatie is de basis voor iedere succesvolle samenwerking.

 

Of we nu aan de slag gaan met een complete verbouwing, of ons alleen richten op de aankleding van uw locatie, aan ieder detail wordt gedacht. U ontvangt niet alleen voorstellen voor vloeren en kleuren, we denken met u mee tot iedere vaas en kaars zijn plek heeft gevonden in het pand. Alles in eenheid en met de sfeer die we samen hebben gekozen. Zo ontstaat een interieur dat meer is dan een mooi gestileerde ruimte, uw interieur is straks een weerspiegeling van uw merk en biedt ruimte aan de bezoeker van nu en morgen. Samen creëren we een ruimte om te herinneren.

Bekijk onze projecten

Bureau APS voor Unigra Luchtvaartstraat

Unigra 

Amsterdam

Bureau APS voor Afscheidswinkel Onder de boompjes

Van der Meer & Schoneveld

Hoorn

Bureau APS voor Stoppelenburg Uitvaartzorg Uitvaartcentrum De Olm

Stoppelenburg

Krimpen aan den IJssel

bottom of page