top of page
Astrid Erkelens werkt tevreden samen met

Opdrachtgever Erkelens uitvaartverzorging

Diensten Webdesign, Fotoshoot, Teksten, Drukwerk, merchandise, opdrachtbevestiging, wilsbeschikking, maandelijkse blogartikelen, advertenties

Jaar 2019

Erkelens uitvaartverzorging

Erkelens uitvaartverzorging is een begrip in Dordrecht. Elke overleden dierbare is uniek en de aandacht daarvoor kenmerkt Erkelens. Een bijzonder en passend afscheid creëren met oog voor de kleine details. Die elementen moesten terugkomen op de nieuwe website. De eigen stijl en waarden van Astrid Erkelens zijn nu terug te zien in alle communicatie-uitingen en uitvaartbenodigdheden.

Astrid Erkelens | Bureau APS
Astrid Erkelens | Bureau APS
Astrid Erkelens | Bureau APS
Astrid Erkelens | Bureau APS

Bureau APS heeft samen met Astrid bepaald hoe de nieuwe huisstijl concreet werd vormgegeven. Zo ontstond voor Erkelens Uitvaartverzorging een nieuwe uitstraling die duidelijk zichtbaar is in de nieuwe site, maar zeker ook terugkomt in de lichte fotografie waarin veel gedetailleerde elementen zijn verwerkt. Wij gebruikten het Japanse kintsugi als leidraad om het nieuwe concept voor Astrid te ontwerpen. Kintsugi is gebroken porselein dat met bladgoud wordt gelijmd. Hiermee maakten we een duidelijke link naar uitvaarten: gebroken zijn, maar er gelijmd en sterk weer uitkomen. Zichtbare breuken en sporen die gezien mogen worden. Dit lijntje komt in alle communicatie-uitingen, de foto’s en huisstijl terug. Het is herkenbaar en eigen voor de stijl van Astrid Erkelens. 

BureauAPS_Erkelens_Mockup1.jpg
BureauAPS-foto-6.jpg
BureauAPS-foto-7.jpg
bottom of page