Bureau APS | Bureau APS geeft uw brand identity vorm
In een emotionele sector als de uitvaartbranche is de juiste brand identity van groot belang. Bureau APS creëert een passende merkbeleving.
brand identity
270
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-270,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-11.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1.1,vc_responsive
 

Branding

Geef uw brand identity vorm

Websites met korrelige telefoonfoto’s en onpersoonlijke teksten zijn eerder de regel dan de uitzondering in de uitvaartbranche. Wij zijn van mening dat dit beter kan. In een beroepsgroep die onlosmakelijk is verbonden met emotie is het belangrijk om uw persoonlijkheid uit te dragen in alle communicatie. Bureau APS ontwikkelt een brand identity waarbij de meest kleine details uw onderneming identiteit geven zonder dat het schreeuwerig wordt.

Zet uw bedrijf sterk in de markt

Doordat de uitvaartbranche geen groeimarkt is, kampt zij met veel concurrentie. Neem daarom een pionierspositie in en onderscheid u van de rest. De truc tot effectieve branding is om een concept te creëren dat klopt tot op detailniveau en dit vervolgens consequent door te voeren in alle communicatie. Bureau APS ontwikkelt een huisstijl met personality.

Wij creëren een totaalplaatje

Een goed product is niet voldoende om uzelf te profileren. Maak uw waarden kenbaar zodat de klant direct weet of hij bij het bedrijf past. Hij moet bij wijze van spreken aan het logo al kunnen afleiden waar uw organisatie voor staat. Alle facetten van uw brand identity komen voort uit een grondig onderzoek naar uw doelgroep, concurrentie en identiteit. Het resultaat is een volledig op maat gesneden product waarin alle uitingen perfect op elkaar zijn afgestemd.

De kracht van schoonheid

Niemand koopt luxe schoenen van een lelijke website en het krantje van de plaatselijke buurtsuper belandt al snel op de stapel oud papier. Bureau APS gelooft in de kracht van schoonheid. Wij geven zelfs producten zoals kinsteunen of slingernaalden esthetiek en blijven ver weg van klinische taferelen.

“Anna is als buitenstaander in de uitvaartwereld gedoken en heeft een heel goed beeld van sector en hoe ze op een positieve manier het verschil kan maken. Dat is heel bijzonder, zeker gezien haar jonge leeftijd.” – Tim van ’t Veer, eigenaar van AkidiA

Onderscheid u van de concurrentie en laat Bureau APS een complete brand identity voor u vormen.

Bureau APS vertaalt uw brand identity naar een concreet product.