Baan faciliteert & verzorgt staat voor verzorging plus. Met aandacht, eerbied en oog voor detail faciliteren zij alle uitvaartdiensten. “In het eerste gesprek merkten we meteen dat Anna een vakvrouw is. Zij en haar collega’s zijn volledig thuis in de branche, waardoor ze aan weinig woorden genoeg hebben. In combinatie met hun creativiteit en oog voor detail was het eerste voorstel direct 95 procent raak”, vertelt Arjan van der Padt enthousiast.

Baan faciliteert & verzorgt. Bureau APS ook.

Alleszeggende beelden

“Foto’s zijn de kern van onze website. Ze vertellen wie we zijn en wat we doen. De dag dat ons dienstencentrum werd gefotografeerd, kwamen Anna en Elize aangereden met een achterbak vol kaarsen, bloemwerken en zelfs twee gouden ooievaars. Door de aankleding stralen de ruimtes warmte en persoonlijkheid uit, zonder hun herkenbaarheid te verliezen. De doordachte manier van werken kenmerkt het bureau.”

Een zakelijke en persoonlijke band

“Anna is een vakvrouw die weet waar ze het over heeft. Daarnaast voelden we vanaf het eerste gesprek allemaal een klik. Zij en haar collega’s kwamen tijdens het traject vaak langs om ons beter te leren kennen. Ze begrepen ons als bedrijf en als mensen. Die kennis hebben ze vertaald naar de websites en brochures. Als je die doorneemt weet je wie wij zijn.”

“Dankzij Bureau APS hebben we uitnodigende websites en brochures die de lading van onze dienstverlening dekken. In de uitvaartbranche is 90 procent niet onderscheidend. Dat is ons nu wel gelukt. We vertellen ons eigen verhaal in onze stijl met de kenmerkende en de verzorgde APS-vormgeving.”

– Arjan van der Padt

Samenwerking van

twee kanten

“Anna heeft heel duidelijke ideeën heeft over de vormgeving. Maar ze staat ook open voor opbouwende kritiek en feedback. Als je iets op een bepaalde manier wil, of juist niet, dan houdt ze daar rekening mee. Dat maakt de samenwerking heel fijn. Uit de eerste opdracht zijn al meerdere vervolgopdrachten voortgekomen.”

 

Kies ook voor een onderscheidend karakter. Laat een website of brochure maken door Bureau APS.

Als Rotterdams bedrijf stropen wij graag de mouwen op. Voor een bak sterke koffie en een goed gesprek vindt u ons naast de Euromast.

Willem Buytewechstraat 45

3024 BK Rotterdam

010 - 30 26 010

info@bureau-aps.com

© Bureau APS // Rotterdam // Algemene Voorwaarden // Privacy Verklaring